Rygestop

Vil du lægge tobakken på hylden? I Center for KOL har vi forskellige tilbud til dig, der ønsker hjælp til at stoppe med at ryge.

Rygestopkurser

Rygestopkurserne i Center for KOL er særligt målrettet dig med KOL. Du har også mulighed for at vælge andre rygestopkurser.

På vores rygestopkurser får du viden, hjælp og forståelse for rygningens betydning for KOL. Rygestopkurserne fokuserer på helbredsfordele ved et rygestop og sygdomsrisiko ved forsat rygning samt konkret hjælp og støtte til et rygestop.

Kurserne foregår på hold, hvor du også har mulighed for at dele erfaringer med andre, som ønsker at kvitte tobakken. Vi har også online hold.

Et rygestopkursus strækker sig over 5 -6 mødegange á cirka 2 timer og foregår én gang om ugen. Vi tilbyder hold både formiddag, middag og sen eftermiddag. 

Vælger du at gå på et af vores rygestopkurser, får du værdikuponer til rygestopmedicin. Du tilbydes op til 1000 kroner i tilskud, som udleveres som kuponer på de forskellige mødegange.

Individuelt rygestopforløb

Du kan også få et individuelt rygestopforløb i Center for KOL.

Du har mulighed for at få et individuelt rygestopforløb, som består af op til fem møder. Forløbet kan også foregå online.

Hvis du ikke er røgfri efter første forløb, men er motiveret, kan du blive tilbudt et nyt rygestopforløb.

Der er ingen begrænsninger på antallet af rygestopforløb. Der er dog begrænsninger på tilskud til rygstopmedicin, som kun gives én gang årligt.